Splošni pogoji poslovanja

Varnost nakupa, možnost reklamacije in enostavno naročanje. Za vaše zadovoljstvo.

Imate vprašanje?

Splošni pogoji poslovanja

Varnost nakupa, možnost reklamacije in enostavno naročanje. Za vaše zadovoljstvo.

Imate vprašanje?

POGOJI POSLOVANJA

Med naše prednosti sodijo naslednje tri prednosti: 1. vse leče so slovenskega porekla (saj se dogaja, da so leče uvožene mimo uradnih evidenc, ter niso pravilno skladiščene na ustreznih temperaturah, kar povzroči probleme pri uporabnikih), 2. brez stroškov poštnine in stroškov položnice, brez prijav in pozabljenih gesel!, 3.enostavna pregledna naročilnica (brez napornega iskanja artiklov in dodajanja v košarico).

 1. V Optiki Pirc cenimo svoje kupce, zato Vam kupljeno blago brezplačno dostavimo na Vaš naslov kamorkoli v Sloveniji (domov ali v službo, dopoldan ali popoldan). Torej plačate natanko takšen znesek, kot je napisan na naročilnici. Blago pošljemo po povzetju s pošto Slovenije, v paketu je tudi fiskaliziran račun.V primeru, da vam poštar želi zaračunati več, kot imamo napisano na naši spletni strani, nas takoj pokličite na našo telefonsko številko 02 25 25 200 ali 041 615 200 in takoj bomo ukrepali!V primeru, da ste poštarju že plačali odkupnino in vam je ta poštnino ali provizijo plačila (prenosa denarja nazaj k prodajalcu) zaračunal, vam bo pošta povrnila razliko skupaj z opravičilom, vendar nas morate o tem seveda obvestiti!
 2. Za informacije v zvezi z Vašim naročilom in njegovo dostavo nas lahko pokličete na naše telefonske številke ali pošljete E-pošto: lece@optika-pirc.com.
 3. Kontaktne leče boste prejeli naslednji delovni dan, od ponedeljka do petka.
  Vse leče imamo na zalogi, danes naročite jutri že dobite.
  V izjemnih primerih si pošta Slovenije pridržuje pravico dostave do tri delovne dni!
 4. Ponudba in cene veljajo do prodaje zalog, oziroma do vašega pisnega preklica naročila. Vse cene vsebujejo DDV. Kontaktne leče 9,5% davek, čistilne tekočine pa 22% davek.
 5. OPOZORILO: Težave s kontaktnimi lečami in izdelki za njihovo nego lahko povzročijo resne očesne poškodbe. Kontaktne leče in izdelke za njihovo nego morate uporabljati natančno po zdravnikovem navodilu in upoštevati priložena navodila za pravilno uporabo, lahko pa si pomagate s splošnimi navodili. Ob vsem tem, morate hoditi tudi na redne kontrolne preglede k svojemu zdravniku – okulistu, kar seveda redno preverjamo, saj leče ne smete nositi brez zdravniškega nadzorstva. Preglede priporočamo enkrat na leto. Za vas jih opravljamo v naši ambulanti, ki je opremljena po predpisih ministrstva za zdravstvo in v njej delajo priznani okulisti. Naročite se lahko po internetu ali telefonu 02 25 25 200 ali 041 615 200.
 6. V primeru, da s kupljenim izdelkom iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljni, nam pisno sporočite, da odstopate od pogodbe, pri čemer vam ni potrebno navajati razloga. Prav tako morate v 15 dneh po poslanem sporočilu oz. odstopu od pogodbe, na svoje stroške vrniti blago. Za odstop od pogodbe se šteje tudi, če vrnete prejeto blago v roku že od odstopa od pogodbe (15 dni). Dostavljeno blago mora biti nepoškodovano in zapakirano v originalno embalažo. Vrnete ga lahko osebno ali po pošti na naslov:
  OPTIKA Rene´ Pirc s.p.
  Tyrševa 8
  2000 Maribor
  Po želji vam blago zamenjamo za drugo ali pa vrnemo denar.
 7. Pri nošenju barvnih leč, se barve oči lahko razlikujejo, odvisno od lastne barve vsakega posameznika.
 8. Podano naročilo za nakup, pomeni sklenitev prodajne pogodbe. Ta prodajna pogodba oziroma naročilo za nakup je shranjeno pri prodajalcu in ga lahko naročnik po pisnem zahtevku, dobi kadarkoli v roku 5 let od opravljenega naročila. Podatke o kupcih, ki jih pridobimo na našem spletnem mestu skrbno varujemo. Zagotavljamo, da bomo zbrane podatke uporabljali izključno za izvedbo nakupov in izboljšanje delovanja spletnega mesta. Nikakor jih ne bomo posredovali ali prodali tretjim osebam.
 9. Vsebino, objavljeno na spletnih straneh Optike Pirc, ni dovoljeno uporabljati in reproducirati. Optika Pirc zagotavlja kar najbolj ažurno in natančno vsebino svojih spletnih strani, vendar ne prevzema nobenih garancij o njeni ažurnosti in/ali natančnosti. Optika Pirc ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh Optike Pirc ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.
 10. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Imate vprašanje, ali potrebujete nasvet?

Izpolnite obrazec ali nas kontaktirajte na telefon 02 25 25 200. Seveda pa ste vabljeni, da nas obiščete v najsodobnejši ordinaciji in optiki v Mariboru.

Imate vprašanje, ali potrebujete nasvet?

Izpolnite obrazec ali nas kontaktirajte na telefon 02 25 25 200. Seveda pa ste vabljeni, da nas obiščete v najsodobnejši ordinaciji in optiki v Mariboru.